VOKSENHOPPING

VOKSENHOPPING

Trampoline er ikke kun for barn! Nå arrangerer vi voksenhopping hver onsdag fra klokken 19:30-20:30. Voksne er alltid velkomne til å hoppe, men på voksenhopp er tiden satt av kun til dem. Nå kan du konkurrere med vennegjengen i dodgeball på trampoline, battlebeam eller ninjabanen. Voksenhopping er også perfekt om du ønsker en morsom og annerledes treningsøkt.

I sommerferien stenger vi klokken 20:00 hver dag. Voksne er velkomne til å hoppe hele sommeren!
Opening Hours
  • Monday - Friday 10:00AM - 8:00PM
  • Saturday - Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.