VINTERCAMP

VINTERCAMP

Altitude arrangerer vintercamp i uke 8 (18-22. Februar) og hjelper deg med aktiviteter for barna dine i vinterferien. Om barna ønsker kan de lære nye triks med instruktør på morgenen eller hoppe fritt som de vil. Vi tilbyr dyktige og engasjerte trenere. Hoppesokker er inkludert i prisen.
Barna stiller i treningstøy og med godt humør klare for å hoppe! Til lunsj kan man ta med egen matpakke eller så kan mat kjøpes i vår kafé.

Meld på allerede nå for å være sikret plass.

PRISER: 
Dagspris: 500 kr
Man-ons: 1300 kr 

TIMEPLAN
08.00-10.00 Trening med instruktør eller frihopping for de som vil det.
10.00-11.00 Frihopping
11.00-12.00 Matpause
12.00-13.00 Playfinity
13.00-14.00 Kahoot
14.00-15.00 Brettspill og tegning.

Alle aktiviteter blir arrangert på et eget rom av en av våre ansatte. De som ønsker vil ha anledning til å benytte parken til frihopping dersom de ikke vil delta på gruppeaktivitetene.

For påmelding send en e-mail til info@altitudetrampolinepark.no og merk med VINTERCAMP

I e-mailen skal det fylles ut:

- Navn og etternavn
- Alder
- Telefonnummer til foresatt
- Ønsket dag/dager

Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs tramplineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.