TRAMPOLINENS HISTORIE

TRAMPOLINENS HISTORIE

De første moderne trampolinene ble bygget av et par gymnaster fra University of Iowa i 1936. Siden da har de blitt brukt av US Navy Flight School til å trene piloter og navigatører De har blitt brukt av NASA for å trene astronauter og for rekreasjonsformål. Det ble etter hvert også avholdt konkurranser på trampoliner. tidlige konkurranser ble hovedsakelig holdt på høgskoler og skoler.

Den første verdenskonkurransen ble avholdt i 1964 i London. Trampolinehopping ble en olympisk sport under Summer Games i Sydney i år 2000. Det er tre divisjoner av den olympiske sporten - synkronisert trampoline, turn, og dobbelt mini-trampoline. To land hopper side om side på hver sine trampoliner under konkurransene.  Hvert land har lov til å ha en mannlig og en kvinnelig representant. På en konkurransedyktig trampoline, kan de som virkelig er gode nå en høyde på 10 meter.

 
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.