TRAMPOLINEKURS

TRAMPOLINEKURS

Vi starter opp igjen trening på tirsdager og torsdager!
 

Oppstart: Tirsdag 22. oktober
Uke 43, 44, 45 og 46 

Klokkeslett: 
19.00-20.00 

Aldersgrense: 9 år


Man behøver ikke noe kunnskap om trampoline for å være med.

Det er mulig å bestille trening for alle 4 uker, eller man kan velge å komme på drop-in. Drop-in gjelder såfremt det er plass på kursene. 

Det må være minimum 10 stk. påmeldte pr kurs, for at kurset skal kunne gjennomføres.

 

På treningene kommer utøverne til å lære kroppsbeherskelse, få økt styrke og lære mange kule triks. Våre trenere har god erfaring og gleder seg masse til å lære bort alt det de kan. Dette blir kjempegøy og vi gleder oss masse!
 

Pris:

  • Hele kurset (4 uker): 1900kr
  • Drop-in: 250kr
  • To søsken hele kurset (4uker): 3400krPåmelding 

Send mail til info@altitudetrampolinepark.no og merk mailen med TRAMPOLINEKURS

Fyll ut dette i mailen:

Deltakers fornavn og etternavn:

Alder:

Kontaktperson:

Telefonnummer til kontaktperson:Vi sees på Altitude! :)

Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.