TRAMPOLINEKURS

TRAMPOLINEKURS

Vi har treninger på tirsdager og torsdager!
Aldersgrense: 9 år 

Uke 46-49
Oppstart tirsdag 13. november  

Klokkeslett: 
19.30-20.30

Man behøver ikke noe kunnskap om trampoline for å være med.

Det er mulig å bestille trening for alle 4 uker, eller man kan velge å komme på drop in. Drop in gjelder såfremt det er plass på kursene. 

Det må være minimum 10 stk påmeldte pr kurs, for at kurset skal kunne gjennomføres.

På treningene kommer utøverne til å lære kroppsbeherskelse, få økt styrke og lære mange kule triks. Våre trenere har god erfaring og gleder seg masse til å lære bort alt det de kan. Dette blir kjempegøy og vi gleder oss masse!

Du er også velkommen på drop in! 

Pris:
250kr for drop inn (ikke inkludert sokker).
1900kr for 4 uker (inkludert drikkeflaske, sokker og bag).

Påmelding snarest. Send mail med navn på deltager, alder, telefonnummer, mail og nivå til info@altitudetrampolinepark.no 
Merk mailen med TRAMPOLINEKURS

Vi ses på Altitude Academy

Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs tramplineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.