SPØRSMÅL OG SVAR

SPØRSMÅL OG SVAR

Er det noen aldersgrense for å hoppe i trampolineparken?

Av hensyn til barnets egen sikkerhet har vi en aldersgrense på 5 år. Barn under 5 år kan komme og hoppe i parken når vi har minisprett på lørdager og søndager fra 9 - 10. 

Hva bør jeg ha på meg?

Det beste er å kle seg i behagelige, løse klær som shorts, joggebukse og t-skjorte. Pass på at du ikke har skarpe gjenstander på klærne dine som for eksempel beltespenner eller smykker du kan skade deg på. Det er ikke lov å ha på sko inne på trampolineområdet - kun Altitudes egne antisklisokker som kjøpes i resepsjonen for kr. 29,-. Disse er dine og kan brukes flere ganger. Sjekk ut punktet parkregler for mer detaljert info.

Er det mat tilgjengelig?

Det er en café i parken som selger kaffe, brus, slush, kaker, snacks og andre småretter. Vi har også et utvalg for allergikere.

Kan jeg bestille billetter på Internett?

Ja, du kan bestille time for hopping og booke bursdag på nettsiden.

Må jeg kjøpe billetter på forhånd?

Nei, stort sett er det bare å komme på drop-in. Mengden mennesker avhenger veldig av været og i helgene er det gjerne fler som har mulighet til å besøke oss. 
På travle dager kan det fort bli fullt og uten en reservasjon er det ingen garanti for at det vil være plass. Vi har et maksantall på hvor mange som kan hoppe i parken samtidig. 

Må jeg signere en egenerklæring?

Ja, alle som hopper på trampolinene våre må først undertegne en egenerklæring. De som er under 18 år, må ha dette underskrevet av deres foreldre eller formynder.
Denne kan fylles ut elektronisk på nettsiden eller via skjermer i parken og ligger i våre systemer intill et år, før den må oppdateres. Denne trenger man derfor bare fylle ut en gang i året. 

Koster det noe for voksne som ikke skal hoppe?

Nei, det koster ingenting for voksne som bare skal se på barna hoppe.
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions