SIKKERHETSUTSTYR

SIKKERHETSUTSTYR

Altitude Trampoline Park ble planlagt, produsert og konstruert for maksimal sikkerhet.

Myke trampolinevegger
Vi har eliminert faren ved å falle hardt i bakken ved å omgjøre våre trampoliner med myke, men likevel sterke, 2,4 meter høye trampolinevegger. Disse veggene er så sterke at hoppere kan sprette på dem og tilbake på trampolinegulvet.

Sikkerhetsnetting
Der hvor de myke, 2,4 meter høye trampolineveggene slutter, fortsetter sikkerhetsnettet i en avstand som er høy nok til å for alle hoppere. Sikkerhetsnettet kan tåle opptil 150 kg per kvadratmeter!

Padding
Våre trampoliner har ingen hull man kan falle gjennom, og det er heller ingen eksponerte fjærer man kan skade seg på. Alt stål og fjærer er dekket av 20 cm padding av høyeste kvalitet.

Foam Pit
Våre foam pits inneholder over 1,2 meter med mykt skum som dekker over trampolinegulv. Ansatte fra Altitude er til stede til enhver tid for å sikre at alle hoppere
følger våre sikkerhetsregler. All dykking i foam pit-ene er strengt forbudt.

Inspeksjoner
Våre ansatte utfører regelmessige inspeksjoner av alle komponenter i våre trampoliner for å sikre at alt alltid er i orden. Det skal være trygt å hoppe til enhver tid.

 
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.