GODT OPPLÆRT PERSONALE

GODT OPPLÆRT PERSONALE

Din sikkerhet er vår viktigste prioritet på Altitude Trampoline Park. Alle ansatte er opptatt av din sikkerhet og opplært til å gi profesjonell kundeservice og oppmerksomhet. Hver kandidat er screenet for kvaliteter og erfaringer som vi føler vil bidra til sikkerheten til våre kunder. De ansatte som jobber i trampolineparken er på en måte ”badevaktene” her. De gjennomgår omfattende opplæring, inkludert undervisning i klasseromstil, videopresentasjoner, gruppediskusjoner og nødsikkerhetsøvelser.

HLR
Alle ledere og mange andre av våre ansatte er trent og sertifisert i HLR (hjerte og lungeredning) og andre livreddende teknikker.

Månedlige sikkerhetsvurderinger
Selv om vi til en hver tid strever etter å unngå det, vil det skje ulykker. Vi gjør alt vi kan for å reagere raskt og være forberedt i slike situasjoner.  Vi holder månedlige møter for å evaluere hendelser og vurdere beste sikkerhetspraksis.
 

Join the team?

Think you've got what it takes to be a part of the Altitude team? Join the Team or Apply Here
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs tramplineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.