GAVEKORT

GAVEKORT


DIGITALT GAVEKORT:

Nå kan du kjøpe gavekort på nett ved hjelp av DiggEcard! Velg et valgfritt beløp. Gavekortet sendes på SMS til mottakeren. På forhånd kan du selv velge når gavekortet skal komme frem. Mottakeren kan laste ned DiggEcard-appen eller oppgi telefonnummeret som gavekortet er sendt til i resepsjonen for å benytte seg av gavekortet. En lettvint og morsom gave! 
 
Legg ved en egen personlig hilsen i form av tekst og bilde/videohilsen.
Ingen epost eller print av PDF. Gavekortet leveres rett på mobilen til mottaker på den dag og tidspunkt du bestemmer.
Gavekortet er gyldig i 365 dager
Valgfritt beløp 
Følg denne linken for kjøp av gavekort på nett: http://diggecard.com/no/giftcard/1715


FYSISK GAVEKORT:

Det er også mulig å kjøpe fysisk gavekort i resepsjonen hos oss med valgfritt beløp.
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.