PERSONVERNERKLÆRING

PERSONVERNERKLÆRING

Personvernerklæring
Dine rettigheter i forbindelse med personvern er viktig for oss, og vi ønsker at du skal føle deg trygg med hvordan vi håndterer dine personlige opplysninger. Ved å dele vår personvernpolicy vil vi informere deg om hvordan vi samler, behandler og deler de dataene vi lagrer hos oss.
Erklæringen viser hvilke data vi lagrer og hvordan vi benytter oss av disse dataene. Vi vil utdyper hva slags rettigheter du har i forhold til dine personlige data lagret hos oss. Denne personvernserklæringen er i samsvar med EUs nye personverndirektiv (GDPR) og norsk lov, og omhandler bruk av vår nettside, lagring av data i forbindelse med booking av tjenester og eventuelle medlemskap, direktekommunikasjon med deg som kunde og eventuell annen bruk av dine kundedata.

Personopplysningsansvarlig
APEX NORWAY AS Org. Nr. 917 628 874, Bergerveien 5, 1396 Billingstad
APEX NORWAY er morselskap til Altitude Trampoline Park Norway (heretter kalt ”Altitude”).
Ta kontakt om du har spørsmål rundt dette,  info@altitudetrampolinepark.no

Hvor lagres dine personlige data

Vår hjemmeside
Ved kjøp av tjenester eller produkter via vår nettside må man registrere seg som kunde i vårt bookingsystem. Ved utfylling av skjema for bestillinger kan oppgitt kontaktinfo brukes til direktekontakt i forbindelse med markedsføring. Vi vil begrense slik direktekontakt med aktuelle tilbud. Vi samler i tillegg noe data om dine enheter slik som geodata og enhetsinformasjon. Dette er gjort gjennom Google Analytics, der IP adresser er maskert og anonymisert. Dette for å få en ide om hvordan besøkende bruker nettstedet. Hensikten er å forbedre innhold, navigering og struktur på nettstedet. Vi bruker også Facebook Pixels og andre informasjonskapsler («cookies») for tracking. Denne informasjonen er alltid lagret anonymisert. For mer informasjon se vår Erklæring om bruk av informasjonskapsler.

Vårt bookingsystem
Vi benytter CenterEdge sin software for tjenestebestilling og kassesystem, som håndterer personopplysninger om kundene våre. Vi lagrer et minimum av opplysninger som vi krever for å kunne opprettholde sikkerheten i våre parker, da spesielt i forhold til skader og eventuell situasjoner som kan oppstå som følge av bruk av våre anlegg. I tillegg kan vi sende deg tilbud og annen relevant informasjon pr SMS og e-post. Samtykket kan når som helst trekkes tilbake ved å kontakte oss eller ved å fjerne samtykket ved avmelding.

Opplysninger vi lagrer
  • Personlig data slik som navn, epost, telefonnr og adresse
  • Bookinger på fremtidige tjenester og tidligere kjøp
  • Eventuell kommunikasjon med oss som er relevant for kundeforholdet, som fakturering og annet

Bruk av tjenester
Ved samhandling med tjenester vi bruker eller interaksjon med lenker i e-post kan vi lagre informasjon for å kunne forbedre våre tjenester og tilby deg som kunde den beste tjenesten. Det som lagres er data for analytiske formål, og er alltid anonymisert gjennom bruk av Google Analytics. I tillegg kan informasjon om hvilke nyhetsbrev som er mottatt og hvilke lenker som eventuelt er trykket på bli lagret.

Data til 3. part
I visse tilfeller kan data bli behandlet av 3. part i markedsføringshensyn for å kunne tilby deg som kunde en optimal tjeneste. Altitude benytter seg av en 3djeparts leverandør for nyhetsbrev. Hvis du har godkjent å motta nyhetsbrev, informasjon, tilbud og markedsføring e-post angående våre arrangementer, behandler vi din kontaktinformasjon i forhold til disse formålene. Behandlingen foregår nå med samtykke, i henhold til gjeldende lovgivning. Samtykket er helt valgfritt og du har rett til å trekke samtykket til enhver tid. For å trekke samtykket ditt, kan du bruke avregistreringslinken som følger med i vår utsendelse av våre nyhetsbrev. Vi lagrer dine personlige opplysninger til du avregistrerer deg fra våre utsendelser, eller informerer oss om at du tilbakekaller samtykket ditt.

Bruk av kjøpsdata
For å forbedre vår kommunikasjon og tilby optimale tjenester kan vi tilpasse markedsføringen basert på din kjøpshistorikk. Slik kommunikasjon er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket.

Video og bilder
Ved enkelte anledninger kan det være behov for å ta opp video eller ta bilder til markedsføringsformål i parken. I slike tilfeller skal vi alltid sørge for at fokus er på de involverte aktørene, ikke tilfeldige gjester. I tilfeller hvor gjester kommer med på video skal det sørges for at dette er i korte klipp eller «sveip» over parken. I visse tilfeller vil det kunne bli invitert til eller opplyst om at all aktivitet i parken på et tidspunkt kan være til bruk i markedsføringsformål. Dette vil være opplyst om på forhånd og være spesifikke hendelser.

Dine rettigheter
Du har krav på å vite hvilke data vi lagrer på og i tilknytning til din profil, og hvordan dine data blir eller kan bli brukt. Du har også rett til å kunne få se hvilke data vi lagrer, så vel som å endre opplysninger som er feil. Se kontraktseksjonen nederst her for kontaktinformasjon om du ønsker å komme i kontakt med oss. Tilgang til egne data krever oppmøte i vår park for å sikre rett identifisering. Du har krav på å få alle data slettet, på en slik måte at de ikke lenger kan knyttes til deg som person. Dine samtykker kan til enhver tid trekkes tilbake. Legg merke til at vi krever et minimum av informasjon for at man skal kunne bestille og benytte seg av tjenestene i parken vår. Samtykker til kommunikasjon via e-post og/eller SMS kan trekkes tilbake uavhengig av dette. Vi har ikke anledning til å slette data som av regnskapsmessig eller andre lovpålagte hensyn ikke kan slettes, men vi vil til enhver tid tilstrebe å lagre et minimum av data. Data som er lagret på grunn av lovpålagte krav vil aldri brukes på noen annen måte eller i noen annen setting. Du har rett til å klage på måten vi bruker, lagrer eller håndterer data. Rett klageinstans er Datatilsynet. Kontaktinfo til Datatilsynet finner du på www.datatilsynet.no.

Endringer og oppdateringer
Vår personvernerklæring kan fra tid til annen bli oppdatert, og i tilfeller hvor det er store eller vesentlige endringer vil du bli kontaktet. Oppdatert personvernerklæring vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider og som innlogget bruker på vårt bookingsystem, under «Mine sider» – Profildata.

Øvrig
I tillegg til det ovennevnte kan selskapet behandle dine personopplysninger dersom det er nødvendig å overholde en juridisk forpliktelse som krever behandling i henhold til gjeldende lovgivning, eller for at selskapet skal kunne fastslå, håndheve eller forsvare juridiske krav.

Kontaktinformasjon 
Vi oppfordrer til å kontakte oss i tilfeller hvor det er behov for det, enten det er for å spørre om informasjon eller hjelp, eller i forbindelse med en klage. Legg merke til at ved forespørsler om tilgang til eller sletting av data så har virksomheten opp til 30 dager på seg til å håndtere dette.
APEX NORWAY AS, Bergerveien 5, 1396 Billingstad, info@altitudetrampolinepark.no Tlf.66982200
 
Opening Hours
  • Monday - Thursday 2:00PM - 8:00PM
  • Friday 10:00AM - 9:00PM
  • Saturday 9:00AM - 9:00PM
  • Sunday 9:00AM - 8:00PM

Get Directions

Moro for hele familien!


Oktober 2017 åpnet den største innendørs trampolineparken i Norge. Dette vet vi mange har ventet lenge på. Altitude Trampoline Park er drømmestedet for alle hoppeglade barn og voksne. Det er et perfekt sted å feire barnebursdagen eller bare få utløp for litt energi. På Altitude finner du blant annet ninjabane, airbag, trapes, klatrevegger og høykvalitetstrampoliner i alle former og størrelser samt masse mer moro for hele familien!

Altitude Trampoline Park Asker er nr. 42 i rekken av Altitude familien, og den aller første i Norge. Parken er på over 2600m2  hvor over 1300 m2 er dekket av trampoliner. Den er ny og moderne og inneholder kun trampoliner og sikkerhetsutstyr i toppkvalitet. Foreldre er også godt ivaretatt her med store loungeområder og godt utvalg i caféen.

Parken er oversiktlig slik at du som forelder vil kunne følge med på at ditt barn hopper mens du selv slapper av. Er barnet stort nok til å ta vare på seg selv, kan han eller hun komme og hoppe mens du benytter deg av andre tilbud som finnes i umiddelbar nærhet av parken. Du finner både butikker, restauranter og kino rett rundt hjørnet.

Lik Altitude Trampoline Park på Facebook for å ikke gå glipp av ulike events, gode tilbud og annen informasjon.